今日の晩ご飯
・大葉ととびっこのご飯
・豆乳スープ
具は白菜、ニラ、きぬ豆腐、ひき肉、餃子の皮。
味付けは、鶏ガラスープと塩こしょう。豆乳(今日は紀文の調整豆乳)
餃子の皮がつるっとしてて、美味しいのです。
・オムレツ
タマネギ、人参、ひき肉。塩こしょうで炒め、普通に卵でくるむ、なんとまぁ。。
手抜きなおかずです。
Today's late rice
Lobar and - oh this most super rice
Soymilk soup
The ingredients are cabbage, leek, KINU tofu, minced meat, meat dumplings skin.
Spices, salt and pepper chicken GARASUPU. Soymilk (today Kibun Co. adjustment soymilk)
Gao skin and I'll be vine, delicious.
Omelet
Onions, carrots, minced meat. Salt and pepper cooked in an ordinary egg wrap, how
Oh. .
Cutting corners of side dishes.
0 件のコメント:
コメントを投稿